POVESTEA NOASTRĂ

Tineri. Pasionați. Proactivi. Surprinzători. Autentici. Noi suntem oglinda ta.Începuturile PROMER ne leagă de anul 2005 atunci când printre primele lucruri realizate în domeniul imprimării se numărau CD-urile inscripționate sau hârtiile tipărite cu cerneală jet.
Astăzi se împlinesc 14 ani de atunci, timp în care am investit și am învățat să creăm o sumedenie de obiecte personalizate. Dacă până acum eram orientați exclusiv către publicul business, prin intermediul acestui proiect am decis să ne punem experiența acumulată în serviciul celor care sunt în căutarea cadourilor inedite.
La întrebarea „Ce oferi astăzi?”, răspuns stă un portofoliu diversificat pe care l-am conturat de-a lungul timpului. Ne dedicăm astfel toată priceperea să transformăm fiecare ocazie în excepțional, iar una dintre misiunile care ne definesc este ca tu să surprinzi prin alegerile pe care le faci.

MISIUNE

PROMER Gifts își propune educarea consumatorilor în ceea ce privește alegerea cadourilor premium, prin oferirea de produse variate și servicii de calitate, livrate de o echipă dinamică, utilizând cele mai moderne tehnologii.

VIZIUNE

ROMER Gifts va deveni consultantul nr. 1 în alegerea soluțiilor de cadouri premium.

OBIECTIVE

PROMER Gifts își propune
  1. Să devină cel mai mare magazin online de cadouri premium până la sfârșitul anului 2019.
  2.  Deschiderea primului punct de vânzare de tip „insulă” în incinta unui centru comercial până la sfârștul anului 2019.
  3. Vinderea primei francize PROMER Gifts în decursul anului 2020.

La ce ne pricepem?

Așa cum am pomenit în rândurile de mai sus, am investit în tehnologii peste 600.000 de EURO, iar dacă ar fi să enumerăm câteva dintre procedeele pe care le stăpânim, am menționa:
  1. imprimarea pe materiale textile (Direct-to-Garment sau folii cutterate de tip flex și flock)
  2. imprimarea pe tapet, canvas și alte materiale de mari dimensiuni
  3. imprimarea de etichete de tip autocolant hârtie, PVC și transparent
  4. gravură pe obiecte metalice, din lemn sau din sticlă
  5. imprimare color de tip LED UV pe materiale de orice natură
  6. imprimarea color prin sublimare pe materiale albe.

DE CE SĂ NE ALEGI?

GAMĂ VARIATĂ DE PRODUSE

Am conturat de-a lungul timpului un portofoliu de peste 12.000 de produse, dintre care am ales cele mai râvnite produse menite să genereze efectul dorit: surpriza. Portofoliul conține atât produse ce reflectă stiluri diverse, cât și produse practice, în funcție de felul în care dorești să surprinzi.

PERSONALIZARE LA COMANDĂ

Majoritatea produselor pe care le regăsești în magazinul nostru pot fi personalizate după cum dorești. Ba mai mult, poți veni chiar tu cu propriul produs pentru ca noi să-l imprimăm.

COMANDĂ RAPID ȘI UȘOR

De multe ori alegerea cadoului potrivit devine o adevărată provocare, mai ales când ești în criză de timp. Plecând de această realitate, am structurat un magazin online în care poți găsi rapid și ușor exact ceea ce ai nevoie.

LIVRARE RAPIDĂ, SIGURĂ ȘI GRATUITĂ*

Livrăm produsele în regim de curier rapid și le ambalăm cu folii de bule, chiar și în câte două cutii pentru a fi siguri că ajung în siguranță la tine.
*Livrarea gratuită este disponibilă doar pentru comenzile mai mari de 300 de lei.

PRODUSE PREMIUM

Produsele din magazinul nostru sunt amprenta unor producători consacrați în domeniul cadourilor premium. Calitatea produselor este unul dintre aspectele pe care ne dorim ca tu să-l oferi.

RETUR

Ai posibilitatea de a returna produsele neconforme și defecte. Mai multe detalii aici.


NOI ÎN CIFRE

ANI

este experiența pe care o avem în domeniul personalizărilor

Euro

este valoarea tehnologiilor noastre

Peste

de produse în catalogul nostru

ECHIPA

Business AngelRăzvan
Managing DirectorCosmin
Head of CommunicationDragoș
Umbrella BrandPROMER Group

PRIETENII NOȘTRI


CERTIFICĂRI

Nr. inregistrare Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal