Cum cumpăr?

Pentru orice tip de comenzi pe site-ul nostru vei avea nevoie de un cont de utilizator.

De ce? În eventualitatea în care vei dori să revii, existența unui cont îți va ușura experiența pe site. Nu va mai trebui să introduci datele de livrare și de facturare și, în plus, vei primi de la noi informații esențiale, cât și notificări cu privire la promoții speciale.

Modalități de plată

Ramburs

Dacă ai ales această metodă de plată vei plăti comanda cash, în momentul în care curierul îți va preda coletul sau în momentul în care ridici coletul din sediul nostru.

Transfer bancar

Dacă ai ales această metodă de plată vei putea transfera suma aferentă comenzii direct în contul nostru bancar, menționând numărul comenzii în detaliile de plată. Noi îți vom livra comanda după ce banca ne va confirma plata.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă ai ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar sa completezi un formular cu informațiile cardului tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Comandă de produse fără personalizare suplimentară

Dacă dorești să comanzi unul dintre produsele care nu presupune personalizare suplimentară, tot ce trebuie să faci este să mergi la secțiunea „Magazin”, să alegi unul dintre produsele de acolo, să selectezi, după caz, culoarea sau mărimea, cantitatea pe care o dorești și să apeși „Adaugă în coș”.

Următorul pas este să mergi la pagina de „Coș de cumpărături” (în dreapta sus), să verifici încă o dată conținutul coșului, să alegi metoda de livrare și să dai click pe „Continuă cu finalizarea”.

Completează apoi toate câmpurile obligatorii, alege metoda de plată și, dacă este cazul, adaugă observațiile tale. După ce ai completat formularul, tot ce trebuie să faci este să dai click pe „Finalizează comanda” și comanda ta va fi trimisă către noi.

Comandă de produse personalizate la comandă

Dacă dorești să comanzi unul dintre produsele care presupun personalizare suplimentară primul pas pe care trebuie să îl urmezi este să verifici dacă produsul pe care îl dorești poate fi personalizat: mergi în pagina produsului și asigură-te că la secțiunea de „Informații suplimentare” produsul are atributul „Personalizabil – Da”.

Următorul pas este să mergi la pagina „Creează-ți propriul produs!” și să completezi câmpurile din formularul de personalizare: vei avea nevoie, pe lângă datele de facturare, plată & livrare, și de numele produsului, codul acestuia și, după caz, mărimea și culoarea. De asemenea, va fi nevoie să încarci, în secțiunea dedicată, fișierul text sau grafica cu care vrei să îți personalizăm produsul. Îți recomandăm ca în secțiunea de alte observații să ne oferi explicații suplimentare în ceea ce privește felul în care îți dorești să fie personalizat produsul.

După ce ai completat formularul cu toate datele obligatorii, tot ce trebuie să faci este să dai click pe „Trimite cerere” și comanda ta va pleca spre noi. În cel mai scurt timp vom reveni la tine cu prețul final al comenzii.

Dacă vom avea nevoie de mai multe detalii sau va fi nevoie să facem modificări la comandă, ne rezervăm dreptul să te contactăm telefonic sau prin e-mail, la numărul de telefon sau adresa de e-mail transmisă de tine în formularul de comandă.