Condiții de retur

Dacă nu ești mulțumit de produsele achiziționate le poți returna în termen de 14 de zile de la data livrării comenzii.

Toate taxele de curierat cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și înlocuirea produselor vor fi suportate exclusiv de către cumpărător.

Returnarea produselor se face în ambalajul original intact. Produsele trebuie să fie în starea în care au fost expediate, împreună cu toate etichetele şi accesoriile aferente, să nu prezinte urme de utilizare, să nu fie spălate și să nu fie deteriorate sub nicio formă.

ATENȚIE! Nu acceptăm returnarea produselor personalizate la cerere (cu grafica clientului).

Produsele se vor expedia către PROMER Gifts fără ramburs, iar toate taxele de curierat cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și înlocuirea produselor vor fi suportate exclusiv de către cumpărător.  Dacă toate condițiile de mai sus au fost respectate, PROMERGifts.ro va înapoia contravaloarea comenzii (exclusiv costurile de transport) în maxim 10 de zile de la primirea produselor returnate. Returnarea banilor se va face în contul bancar al persoanei pe numele căreia s-a emis factura.

Produsele primite cu defect

Dacă produsul achiziționat prezintă defecte de fabricație, îl vom înlocui cu un produs în stare bună, respectând condiția să ne anunți in maxim 48 de ore de la primirea coletului folosind formularul de retur, completând toate datele și descrierea defectului prezentat. Poți solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia. Dacă nu vom putea înlocui produsul îți vom restitui contravaloarea acestuia. În această situație, PROMERGifts.ro va suporta cheltuielile aferente.

Dacă nu ți se potrivește mărimea

Dacă vrei să schimbi mărimea produsului, aceasta se realizează în condițiile mai sus menționate. Pentru a evita costurile și bătăia de cap aferentă procedurii de schimbare a produsului, îți recomandăm să verifici cu atenție tabelul de mărimi de pe pagina produsului înainte de a plasa o comandă. Atenție: un produs personalizat la cerere nu poate fi schimbat dacă mărimea nu este cea potrivită.

Procedura de returnare

Pentru a returna un produs poți folosi formularul de retur sau să ne contactezi printr-un e-mail la salut@promergifts.ro.  Vom stabili ulterior metoda și datele de expediere.